Пошук

Чи може Інтернет бути небезпечним ?

Дата: 09.02.2022 16:41
Кількість переглядів: 106

Чи може Інтернет бути небезпечним ?Фото без опису

08 лютого 2022 року, з нагоди відзначення Всесвітнього дня безпечного Інтернету, головний юрист Верхньорогачицького БПД Олена Філімоненко спільно з фахівцем із соціальної роботи Верхньорогачицького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Людмилою Грицаєнко провели інформаційний семінар для суб’єктів пробації Каховського районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації» в сім'ях яких виховуються неповнолітні діти на тему «Протидія кібербулінгу та кібергрумінгу в Україні».

 

Під час заходу, фахівчині відзначили, що Інтернет сьогодні є найважливішим інструментом у руках не тільки дорослих, але й дітей.

 

Він допомагає їм навчатися, підтримувати спілкування з друзями, стежити за подіями в світі, розважатися. Однак, окрім очевидної користі, в мережі також таїться безліч загроз, з якими, на жаль, не завжди під силу впоратися дитині.

 

Тож, спільно обговорили, яка небезпека може чекати на дітей в Інтернеті, що таке кібербулінг та кібергрумінг, як це відбувається, їх ознаки, як розпізнати, що дитина страждає від кібергрумінгу, як попередити прояви таких дій тощо.

 

По завершенню заходу Олена Філімоненко забезпечила роботу консультаційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги, де суб’єкти пробації отримали правові консультації з житлового, трудового, пенсійного та земельного права, а також поширила інформацію про завдання та напрямки роботи системи БПД, інформаційні буклети за правовою тематикою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь