Пошук

Податківці Херсонщини стягнули з боржників понад 8 мільйонів гривень

Дата: 25.05.2021 14:01
Кількість переглядів: 149

Податківці Херсонщини стягнули з боржників понад 8 мільйонів гривень

Фото без опису

За квітень 2021 року фахівці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі забезпечили погашення понад 8 млн гривень податкової заборгованості до державного бюджету.

Як зазначає начальник управління по роботі з податковим боргом відомства Ольга Журковська, спеціалістами здійснюється низка заходів щодо погашення податкового боргу, зокрема, за перший квартал 2021 року: боржникам надіслано 1020 податкових вимог та рішень про опис майна в податкову заставу; складено 133 акти опису майна в податкову заставу на загальну суму 3,7 млрд гривень; направлено 44 позовні заяви щодо стягнення коштів з рахунків платника податків у банках на суму 26 млн гривень, із яких вже задоволено 19 позовів на суму 6,2 млн гривень; до банківських установ надіслано 454 інкасових доручення.

Нагадаємо, що на вебпорталі ДПС працює електронний сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера». Для перевірки інформації щодо наявності податкового боргу у платника податків (свого або бізнес – партнера) необхідно ввести його код ЄДРПОУ або точну назву. Після цього система здійснить пошук по ряду баз даних і повідомить про результати пошуку.

Громадянин, який не є суб’єктом господарювання, за наявності електронного цифрового підпису, може отримати інформацію про наявність (відсутність) податкового боргу у режимі «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини сервісу «Електронний кабінет».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь