Пошук

Проєкт «Юридичні Сили України».

Дата: 27.08.2024 12:22
Кількість переглядів: 24

Фото без опису

Мешканці Херсонщини можуть отримати безкоштовну юридичну допомогу від фахівців проєкту «Юридичні Сили України» та благодійного фонду «Міжнародний рух за права потерпілих внаслідок російської агресії».

Основна мета — формування правових вимог щодо відшкодування збитків, завданих громадам області внаслідок російської агресії.

Завдяки співпраці з Офісом Генерального прокурора та Службою безпеки України вже 17 громад з різних регіонів України отримали статус потерпілих і працюють над створенням правової бази для вимог до рф та її прибічників.

Правовий механізм дозволяє звернутися до національних судів для відшкодування збитків, завданих війною, а також реалізувати право вимоги за рахунок майна пособників росії, які підтримують агресію.

Пропозиція на безкоштовну юридичну підтримку діятиме протягом місяця. Спеціалісти запрошують представників громад Херсонщини до співпраці.

 Більш детальну інформацію можна дізнатись  можна знайти на офіційному сайті  благодійного фонду «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД  «МІЖНАРОДНИЙ РУХ ЗА ПРАВА ПОТЕРПІЛИХ ВНАСЛІДОК РОСІЙСЬКОЇ АГРЕСІЇ» та за телефонами +380673217901 або +380954188050


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь