Пошук

З Днем Незалежності наша вільна та незламна, Україно!

Дата: 24.08.2024 08:28
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Команда Верхньорогачицької селищної військової адміністрації Каховського району Херсонської області вітає з Днем Незалежності України – святом, що символізує незламність нашого духу, відвагу та прагнення до свободи. Цей день нагадує нам про величезну ціну, яку ми платимо за право жити у вільній, незалежній державі.

Впродовж століть українці наполегливо виборювали власну свободу.

Сьогодні ми знову доводимо всьому світу, що Україна – це держава сильних і вільних людей, які готові відстоювати своє право на незалежність.

Нині у жорстокій війні з окупантом найкращі сини і доньки України продовжують відстоювати її суверенітет, незалежність та територіальну цілісність.

Серед воїнів, які сьогодні захищають Батьківщину, гідно несуть службу і наші земляки. Шануємо кожного з них!

Схиляємо голову перед пам’яттю Захисників та Захисниць, які своїм життям заплатили за наше майбутнє, за можливість жити на рідній землі в незалежній державі…

Лише завдяки мужності і незламності українських воїнів, нашій згуртованості, непохитній підтримці оборонців всією українською спільнотою ми зможемо перемогти підступного ворога.

З нагоди визначного державного свята щиро бажаємо всім витримки, здоров’я, злагоди в родинах і успіхів в усіх починаннях заради якнайшвидшої нашої Перемоги та процвітання незалежної України!

Нехай цей день стане для нас ще одним кроком до нашої спільної мети – побудови вільної, незалежної і переможної України.

Боремося, вистоїмо, переможемо!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь