Пошук

Сервіс «Єдине вікно послуг» Державної служби зайнятості – швидко, зручно, комплексно!

Дата: 22.08.2024 13:48
Кількість переглядів: 21

Фото без опису

Сотні програм підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів, людей з інвалідністю та інших вразливих категорій населення зібрано в одному місці.

Це дозволяє людям отримати інформацію про різноманітні соціальні послуги та підтримку з боку недержавних організацій, а також консультації і допомогу, що безпосередньо впливають на подальше професійне життя, навчання, працевлаштування, відкриття власної справи тощо.

На сайті Державної служби зайнятості https://www.dcz.gov.ua/ відкрийте вкладку «Єдине вікно послуг», де розміщені дані організацій-партнерів, що пропонують свої соціальні послуги.

Також ви можете скористатися «Єдиним вікном послуг», звернувшись до будь-якої філії чи підрозділу Херсонської обласної служби зайнятості. Фахівці проінформують щодо громадських організацій, які можуть надати вам запитувану допомогу, проконсультують в питаннях працевлаштування, розвитку та запровадження бізнесу, професійного навчання тощо. Більше інформації про сервіс за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/news/singlenews/523


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь