Пошук

З Днем молоді, Україно!

Дата: 12.08.2024 08:24
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

У цей складний воєнний час наша українська молодь, нове, незалежне, покоління України показує справжню силу, сміливість і патріотизм. Ви на передовій — у бою, волонтерстві, навчанні й допомозі іншим. Нехай ваша відвага, незламність духу та віра в перемогу надихають всю країну. Молодість України сьогодні бореться за наше майбутнє, і ми всі віримо в вашу перемогу. Дякуємо вам за кожен день боротьби, за те, що тримаєте прапор свободи високо!

 

З нагоди свята оголошуємо конкурс на кращий коментар під цим відео на нашій сторінці у фейсбук https://www.facebook.com/share/v/B8cCNo1Lfwb2x5Kv/, яке для вас створили активні та творчі мешканці Верхньорогачицької громади.

🏆 Маєте шанс висловити свою думку про молодь України або привітати односельчан та отримати один із трьох цінних з ПРИЗІВ🎁

Переможців визначимо сьогодні о 20.00 за кількістю вподобайок на коментарі. Учасники відеоролику також можуть брати участь у конкурсі.

Чекаємо на вашу активність на нашій сторінці 💙💛


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь