Пошук

Як знайти сімейного лікаря - користуйтесь дашбордом “Електронна карта місць надання первинної медичної допомоги” !

Дата: 06.08.2024 12:18
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

 

Дашборд “Електронна карта місць надання первинної медичної допомоги” допоможе знайти найближчий центр надання первинної медичної допомоги та сімейного лікаря (терапевта або педіатра).

Як користуватися електронним сервісом?

Відкрийте сайт НСЗУ, розділ “Е-дані”, ”Аналітичні панелі (дашборди)”. Вам потрібен дашборд “Електронна карта місць надання первинної медичної допомоги”: https://edata.e-health.gov.ua/e-data/dashboard/pmd-map Відкрийте першу сторінку, це є власне карта.

  • Щоб обрати необхідний населений пункт, зверніть увагу на фільтри ліворуч: область, громада, населений пункт. Коли ви оберете потрібний населений пункт, то образу побачити кількість місць надання первинної медичної допомоги. Наприклад, якщо ви обрали у фільтрі “Населений пункт” місто Жовква, то побачити три місця надання первинної медичної допомоги, два з яких є приватними.
  • У таблиці під мапою побачите адреси медзакладів та контактні телефони, а також кількість лікарів, які працюють там з пацієнтами.
  • Після вибору медичного закладу праворуч від карти відобразяться лікарі, які там працюють. Там буде інформація про ПІБ лікаря, спеціалізацію (сімейний лікар, терапевт чи педіатр). Також ви побачите кількість декларацій, які вже має лікар. Якщо в колонці “Ліміт”ви бачите символ стрілочки вгору , то це може свідчити про те, що лікар укладає декларації з новими пацієнтами. Символ галочки, говорить про те, що лікар вже набрав ліміт декларацій.


Зателефонуйте до медичного закладу, щоб уточнити інформацію, чи укладає певний лікар декларації з новими пацієнтами.

Якщо ви не маєте змоги скористатися дашбордом, зателефонуйте до контакт-центру НСЗУ. Номер 16-77 є безкоштовним. Оператор контакт-центру допоможе знайти необхідну інформацію. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь