Пошук

Гаряча лінія кризової підтримки для ветеранів і їхніх родин.

Дата: 05.08.2024 11:05
Кількість переглядів: 27

 Фото без опису

У складних ситуаціях звертайтеся на Гарячу лінію кризової підтримки для ветеранів і їхніх родин. Якщо ж потрібна юридична допомога — проконсультуйтеся з юристами Українського ветеранського фонду. Для зручності користування створено окрему платформу, за допомогою якої можна сконтактувати з  психологами та юристами. На платформі ви знайдете номер телефону цілодобової та безкоштовної Гарячої лінії кризової підтримки, а також інформацію щодо груп підтримки; форму зворотного звʼязку для отримання безоплатних юридичних консультацій.

Виконавча директорка УВФ Наталія Калмикова розповідає: “До запуску лінії команда Фонду готувалася особливо відповідально. Понад 30 кваліфікованих фахівців, які мають досвід надання екстреної допомоги у кризових ситуаціях, пройшли двотижневе навчання перед запуском гарячої лінії. Ветерани та їхні родини можуть зателефонувати в момент, коли їм нестерпно тяжко, коли треба, щоб хтось вислухав, щоб хтось був поруч, щоб хтось допоміг та підтримав на відстані дзвінка. Наша лінія — це першомоментна допомога”.

Гаряча лінія кризової допомоги та підтримки УВФ покликана допомогти тут і зараз, дати опору і ґрунт під ногами у мить, коли здається, що весь світ довкола руйнується. Труднощі переживання кризових ситуацій, тривоги, страхи, проблеми у відносинах, самореалізації, сенсу життя — з цими та іншими викликами допоможуть впоратися  фахівці.

Телефонувати можна з понеділка по неділю із 10:00 до 20:00 за номером +38 (067) 400 46 60 або ж відразу на платформі зі смартфона — https://hotline.veteranfund.com.ua/

Цей проєкт став можливим завдяки програмі Український Фонд Швидкого Реагування IREX, яку втілює IREXза підтримки Державного департаменту США.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь