Пошук

Виставка до Дня Державності України!

Дата: 15.07.2024 10:14
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

 Запрошуємо вас відвідати виставку, присвячену Дню Української Державності, де  представлені роботи наших талановитих мешканців.

 На виставці ви зможете побачити картини та вишиванки, які відображають щиру любов до нашої держави та прагнення зберегти українську ідентичність!

Наші майстри — справжні художники та вишивальниці, які втілюють у своїх роботах багатство української культури та традицій. Багато з них були змушені покинути рідні домівки через тимчасову окупацію, але навіть у важкі часи вони не втратили духу і творчого натхнення. Вони використовують своє мистецтво, щоб висловити свою свідому позицію та підтримати український народ у боротьбі за свободу.

Кожна картина, кожна вишиванка є унікальною, створеною з великою любов'ю та повагою до нашого минулого і майбутнього. Вони не тільки зберігають спадщину, але й дарують нове життя стародавнім символам та орнаментам, передаючи їх наступним поколінням.

Виставка стане чудовою нагодою познайомитися з роботами, які надихають та об'єднують нашу громаду. Кожен експонат розповідає свою історію, відображає особистий погляд автора на красу та силу української душі!

Україна жива. Україна живе. Україна бореться й бʼється. Україна рухається, Україна долає шлях. Україна здобуває. Україна працює. Україна існує!

💙💛 Пишаймося, нашою державою, бо ми і є - держава!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь