Пошук

Гуманітарна допомога дітям

Дата: 30.03.2022 18:54
Кількість переглядів: 187

Сьогодні, 30 березня 2022 року, дівчатам із антикризового штабу Верхньороначицької  селищної ради, вдалося об'їхати майже всю громаду та допомогти родинам у яких виховуються діти!

Побували у найвіддаленіших старостинських округах громади - Ушкальському та Бережанському! А також Чистопільському та Первомаївському старостинських округах!

Старостам були передані підгузки та дитяче харчування - фруктові та овочеві пюре (за попередніми замовленнями батьків), а також йогурти для всіх вихованців сільських шкіл та дитячих садочків.

У переддень нашого візиту підгузки та дитяче харчування маленькі первомаївці отримали також. А сьогодні, ми довезли йогурти для всіх діток шкільного та дошкільного віку!

Крім того, цього дня, в порядку черги, почали формувати та роздавати допомогу батькам із селища Верхній Рогачик.

Величезна вдячність усім хто доклав зусиль, аби діти з Верхньорогачицької громади, що знаходиться в повній окупації, отримали засоби гігієни першої необхідності та смаколики в цей складний час. 

е заморимось  дякувати волонтерам світу та України, які зібрали цінні вантажі, а також нашим землякам, які допомогли доставити гуманітарну допомогу до громади! Адже в повній окупації Херсонщини, саме підтримка мешканців таких віддалених від районного та обласного центрів сіл є життєво важливою!

Продовжуємо фасувати наявні  товари відповідно до попередньо сформованих списків! Про, що обов'язково повідомимо всіх батьків, які залишали заявки!

Працюємо далі! Завжди з вами Верхньорогачицька селищна рада!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь