Пошук

І знову пост подяки! 

Дата: 22.03.2022 08:49
Кількість переглядів: 238

Респект та подяка нашим землякам, які прийшли на допомогу в цей складний для всієї країни час! Всі ми добре розуміємо та бачимо, що через відсутність "зелених" коридорів у місцевих аптеках не має медикаментів, а гуманітарні вантажі не доходять до Херсонщини!

Тож на заклик лікарів, місцевої влади та соціально відповідальних жителів відгукнулося чимало аграріїв громади (імена та суми благодійної допомоги обов'язково озвучимо після Перемоги), які профінансували життєво необхідні ліки для надання першої допомоги жителям Верхньорогачицької селищної ради.

Вагому роль в цьому ланцюжку взаємодопомоги відіграли наші друзі із різних міст, містечок та громад сусідніх областей, які переправляли та допомагали зібрати необхідні препарати по різним аптекам та медичним базам, а також наш місцевий координатор! Ви наші супергерої в ці тяжкі хвилини! Обіймаємо кожного з вас!

Отже, не дивлячись на складну логістику, доставку та закупівлю медичних препаратів все ж таки вдалося частину ліків доставити до селищної ради. В першочерговому вантажі - антибіотики, шприці, перев'язувальні матеріали, протизастудні та жарознижуючі препарати тощо.

Всі медичні препарати чітко обліковуються та за потребою й призначенням медиків надаються мешканцям громади безкоштовно, а також частина - буде передана до закладів охорони здоров'я громади.

Всім міцного здоров'я та віри в Перемогу



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь