Пошук

Доброго дня, шановні земляки!

Дата: 16.03.2022 11:52
Кількість переглядів: 116

Фото без описуНіч у громаді пройшла мирно та тихо, ворожої техніки та блокпостів на території селищної ради не зафіксовано, однак це не привід ставати безпечними. Адже наразі вже встановлено блокпости в сусідній Горностаївській громаді (по трасі навпроти с.Каїри).

Також цієї ночі нашими патрульними були затримані 4 чоловіка в нетверезому стані, які розгулювали вулицями селища та вели себе не адекватно.

Найближчим часом ці "герої" будуть відпрацьовувати свої подвиги на благо громади - громадські роботи ніхто не відміняв!

Земляки, схаменіться - надворі війна! Зараз не час для жартів та відпочинку!

Переконливо прошу всіх жителів громади безумовно дотримуватися вимог комендантської години, яка триває з 20:00 год до 06:00 год, а також у вечірній та нічний час не забувати про світломаскування.

Щодо продовольчої ситуації повідомляю, що станом на 16 березня 2022 року Верхньорогачицька громада повністю забезпечена борошном та хлібом - і це головне для споживача!

Потроху в магазинах починають з'являтися товари, ціни адекватні для сьогоднішньої ситуації - враховуючи логістику доставки та вартості пального. Власники магазинів - ви просто великі молодці, що ризикуючи здоров'ям і життям, доставляєте найнеобхідніше. Ви наша опора та підтримка!

З приводу соціального забезпечення повідомляю, що розпочато виплати пенсій для тих отримувачів, які обслуговуються у відділеннях банків.

Пенсіонери, які отримували пенсію через Укрпошту - виплати покищо не надійшли. Пояснюю, в зв'язку з тим, що місцеве відділення було пограбоване окупантами, коштів на даний час не має. А доставка кореспонденції, а тим більше готівки в даний час на окуповану Херсонщину просто не реальна. Дана проблема перебуває на контролі місцевої, районної та обласної влади. Сподіваємося на якнайшвидше вирішення цього болючого для всіх нас питання.

У школах громади відновлено освітній процес - засобами дистанційного навчання. У позашкільних та дошкільних закладах освіти роботу призупинено.

Щоденно працює антикризовий штаб селищної ради, забезпечуються продуктами першої необхідності, а також засобами гігієни наші земляки, які потребують підтримки у складний воєнний час.

Вже понад 200 осіб отримали соціальні продуктові набори, а також 56 малюків підгузки, суміші тощо.

Дорогі земляки, запевняю вас, що ми працюємо 24/7 і робота триває по всіх напрямках!

Майте терпіння! З будь-якої ситуації є вихід і ми його обов'язково знайдемо!

Подумайте про тих, хто живе в Маріуполі - куди не заходять гуманітарні вантажі, де відсутнє світло, та будь який зв'язок! Де люди помирають без ліків, їжі та води!

Подякуйте Богу та ЗСУ, хлопцям з тероборони та патрулів, що ми живемо під відносно мирним небом! Цінуймо те, що маємо!

Буде мир - буде все!

Завжди з вами Верхньорогачицький селищний голова Світлана Коротун


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь