Пошук

Жителі Херсонщини вже подали 1504 декларації про доходи

Дата: 21.02.2022 16:41
Кількість переглядів: 50

Фото без описуУ рамках «Деклараційної кампанії 2022», жителі Херсонщини вже подали 1504 податкові декларації про майновий стан і доходи. У поданій звітності громадяни зазначили загальний дохід у сумі майже 151 млн гривень.

Як повідомив заступник начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі Станіслав Худар місцевим ЗМІ, з отриманих статків декларанти матимуть сплатити 4,1 млн гривень податкових зобов’язань, з них 3,6 млн гривень податку на доходи фізичних осіб і 0,5 млн гривень військового збору.

За словами Станіслава Худара, за цей же період попереднього року херсонці подали майже таку ж кількість декларацій, проте зі значно меншими доходами – 78,5 млн гривень.

Закликаємо громадян вчасно прозвітувати про доходи та сплатити відповідні податки. Подати декларацію про майновий стан і доходи необхідно до 03 травня 2022 року, а сплатити податкові зобов’язання – до 01 серпня цього року.

Вся інформація щодо формування й подання декларації розміщена в банері «Деклараційна кампанія 2022» на субсайті Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі за посиланням: https://kherson.tax.gov.ua/deklaratsiyna-kampaniya-2022.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в інтернет-просторі: https://kherson.tax.gov.ua, https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol, https://www.youtube.com/channel/UCl_DYRBwDo1bmt_7Guq9wxg?view_as=subscriber.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь