Пошук

Територіальна оборона – головна тема позачергового засідання сесії Верхньорогачицької селищної ради

Дата: 17.02.2022 20:39
Кількість переглядів: 195

Територіальна оборона – головна тема позачергового засідання сесії Верхньорогачицької селищної радиФото без опису

Сьогодні, 17 лютого 2022 року, відбулося позачергове засідання сесії селищної ради на яке зібралися 13 із 21 обранця.

На позачергову сесію селищної ради виносилося п’ять питань, які попередньо були розглянуті на спільному засіданні постійних депутатських комісій – територіальна оборона, зміни до бюджету та програми соціально-економічного розвитку громади, повідомна реєстрація колективних договорів і територіальних угод відповідного рівня.

«Сьогодні ми розглядаємо важливі для нашої громади, району, області та країни в цілому питання. Це питання територіальної оборони та нашої боєздатності відповідно до вимог Закону України «Про основи національного спротиву», - звернулася до присутніх Верхньорогачицький селищний голова Світлана Коротун.

«Днями відбулося позачергове засідання сесії Херсонської обласної ради, на якому в межах змін до Програми розбудови територіальної оборони Херсонської області на 2020 – 2022 роки виділено 2,2 млн грн для створення комплексної всеохоплюючої системи національного спротиву агресору шляхом залучення широких верств населення до територіальної оборони», - продовжила очільник громади.

Селищний голова також підкреслила, що наразі в кожному районі Херсонщини сформовані загони територіальної оборони та продовжують утворюватися добровольчі формування територіальних громад.

Тож, розуміючи нагальність та невідкладність питання розгортання сил територіальної оборони депутатами було одноголосно прийняте рішення про виділення 30 тисяч гривень на підтримку сил в частині матеріально-технічного забезпечення загонів територіальної оборони. Також внесено відповідні зміни до Програми соціально-економічного розвитку та бюджету громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь