Пошук

На період ремонту РРО слід використовувати КОРО або резервний РРО

Дата: 16.02.2022 11:37
Кількість переглядів: 51

Фото без описуГоловне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує щодо терміну використання книги обліку розрахункових операцій (КОРО) або резервного реєстратора розрахункових операцій у разі виходу з ладу РРО.

Відповідно до ст. 5 Закону України від 06 липня 1995року №265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі − Закон № 265) на період виходу з ладу реєстратора розрахункових операцій та здійснення його ремонту або у разі тимчасового
(не довше 7 робочих днів) відключення електроенергії, проведення розрахункових операцій здійснюється з використанням книги обліку розрахункових операцій та розрахункової книжки або із застосуванням належним чином зареєстрованого резервного РРО.

Пунктом 2 ст. 14 Закону № 265 передбачено, що у разі виходу з ладу РРО центри сервісного обслуговування зобов’язані забезпечити відновлення його роботи протягом 7 робочих днів.

У разі, якщо центр сервісного обслуговування не забезпечив гарантійний ремонт РРО не пізніше сьомого робочого дня з дня прийняття в ремонт РРО, слід ввести в експлуатацію належним чином зареєстрований на суб’єкта господарювання резервний РРО (п. 4 ст. 14 Закону № 265).

Із зазначеною інформацією можна ознайомитись у розділі 109.09 загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу, розміщеного за посиланням: https://zir.tax.gov.ua/.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь