Пошук

Верхньорогачицька громада не забуває подвиг воїнів-афганців!

Дата: 15.02.2022 15:33
Кількість переглядів: 105

Фото без опису15 лютого 1989 року завершилося виведення військ з Афганістану – кривавої та пекельної війни, яка відбилася на долях різних поколінь верхньорогачан.

 

Адже, у війні, що тривала 10 років, брало участь дуже багато людей у тому числі й жителі нашої громади. Декому з них не судилося повернутися додому живими, а іншим – ця війна вартувала втрачених друзів, здоров’я та спокою!

 

Тож, сьогодні 15 лютого 2022 року, з нагоди 33-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав біля пам'ятного знака загиблим воїнам-афганцям, що в селищі Верхній Рогачик хвилиною мовчання та покладанням квітів Верхньорогачицький селищний голова Світлана Коротун, разом із заступниками Дмитром Безрідним та Артуром Давидовим вшанували пам'ять земляків, які відійшли у вічність.

 

Схилили голови й перед тими верхньорогачицькими юнаками, які пролили свою кров заради забезпечення миру, та не повернулися з афганської війни живими!

 

Враховуючи карантинні обмеження, цього дня, секретар Верхньорогачицької селищної ради Любов Мельник завітала до воїнів-афганців та від імені Верхньорогачицького селищного голови та всіх вдячних жителів громади подякувала мужнім чоловікам за твердість духу, самовідданість та мужність проявленні під час виконання військового обов’язку, а також вручила пам’ятні подарунки!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь