Пошук

Верхньорогачицька громада не забуває подвиг воїнів-афганців!

Дата: 15.02.2022 15:33
Кількість переглядів: 114

Фото без опису15 лютого 1989 року завершилося виведення військ з Афганістану – кривавої та пекельної війни, яка відбилася на долях різних поколінь верхньорогачан.

 

Адже, у війні, що тривала 10 років, брало участь дуже багато людей у тому числі й жителі нашої громади. Декому з них не судилося повернутися додому живими, а іншим – ця війна вартувала втрачених друзів, здоров’я та спокою!

 

Тож, сьогодні 15 лютого 2022 року, з нагоди 33-ї річниці виведення військ з Республіки Афганістан та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав біля пам'ятного знака загиблим воїнам-афганцям, що в селищі Верхній Рогачик хвилиною мовчання та покладанням квітів Верхньорогачицький селищний голова Світлана Коротун, разом із заступниками Дмитром Безрідним та Артуром Давидовим вшанували пам'ять земляків, які відійшли у вічність.

 

Схилили голови й перед тими верхньорогачицькими юнаками, які пролили свою кров заради забезпечення миру, та не повернулися з афганської війни живими!

 

Враховуючи карантинні обмеження, цього дня, секретар Верхньорогачицької селищної ради Любов Мельник завітала до воїнів-афганців та від імені Верхньорогачицького селищного голови та всіх вдячних жителів громади подякувала мужнім чоловікам за твердість духу, самовідданість та мужність проявленні під час виконання військового обов’язку, а також вручила пам’ятні подарунки!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь