Пошук

Обговорили епідемічну ситуацію та стан вакцинації у Верхньорогачицькій громаді

Дата: 14.02.2022 11:41
Кількість переглядів: 100

Фото без описуУ понеділок, 14 лютого, Верхньорогачицький селищний голова Світлана Коротун провела нараду з директором Центру первинної медико-санітарної допомоги Анатолієм Щербаком щодо епідемічної ситуації та стану вакцинації у Верхньорогачицькій громаді.

 

Як повідомив Анатолій Володимирович, за результатами проведення щоденного моніторингу захворюваності на ГРИП та інші гострі респіраторні інфекції за минулий тиждень зареєстровано 99 випадків захворюваності гострого респіраторного вірусного захворювання, з них 30 у дітей.

 

Також, минулого тижня, було встановлено черговий антирекорд по інфікуванню жителів громади на COVID-19. Так, лабораторно підтверджено 67 нових випадків захворюваності на коронавірусну інфекцію, з них 5 – діти. На ранок 14 лютого кількість хворіючих на COVID-19 складає 98 осіб, із яких 8 дітей. Один пацієнт госпіталізований до Каховської інфекційної лікарні.

 

Бригадою Центру первинної медико-санітарної допомоги щоденно проводиться вакцинація населення проти COVID-19. Так, за минулий тиждень всього провакциновано 105 осіб, із них ІІ дозою вакцини 10 осіб, І дозою – 28, бустерною – 67 осіб.

 

«В цілому епідемічна ситуація по захворюваності на COVID-19 погіршилась, реєструється новий потужний спалах коронавірусної інфекції. Тож всі пацієнти з ознаками ГРВІ обстежуються швидкими тестами. Далі при наявній клініці дообстежуємо хворих ПЛР-тестами», - відмітив Анатолій Щербак.

 

Цього дня присутні на нараді також долучилися до відповідної відео селекторної наради під головуванням заступника голови Херсонської ОДА Миколи Якименка.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь