Пошук

До уваги жителів багатоквартирних житлових будинків – споживачів природного газу!

Дата: 11.02.2022 14:14
Кількість переглядів: 105

До уваги жителів багатоквартирних житлових будинків – споживачів природного газу!Фото без опису

Повідомляємо, що з метою виконання Правил безпеки систем газопостачання акціонерне товариство «ХЕРСОНГАЗ» змушене буде припинити розподіл природного газу в багатоквартирних житлових будинках смт Верхній Рогачик (крім будинків розташованих за адресами: вул..Ювілейна, буд.76а, вул..Владичанського, буд.5, вул..Владичанського, буд.19, вул..Центральна, буд.53, вул..Калинова, буд.39а, вул.. Успенська, буд.33а, вул.. 35-р. Перемоги, буд.37) шляхом їх відключення від системи газопостачання із встановленням заглушки, за причин не забезпечення технічного обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж.

 

Так, як більшість квартир приватизовані, а власниками квартир не створено ОСББ (об'єднання співвласників багатоквартирного будинку), яке за окрему плату обслуговувало б будинки і в тому числі укладало договори на технічне обслуговування та ремонт внутрішньобудинкових мереж і газових приладів рекомендуємо визначити уповноважену особу (представника від співвласників багатоквартирного будинку), яка зможе на законних підставах укласти договір із АТ «ХЕРСОНГАЗ» на технічне обслуговування та ремонт внутрішньобудинкових мереж.

 

Звертаємо вашу увагу, що копію протоколу загальних зборів співвласників багатоквартирного будинку та контактні дані визначеної уповноваженої особи просимо в термін до 01 березня 2022 року надати до Верхньорогачицької селищної ради за адресою смт Верхній Рогачик, вул. Центральна, 48. Контактна особа – ЧОРНЕНКО Віктор Іванович, моб.+380956944946.

 

Шановні верхньорогачани, пам’ятайте!

 

Своєчасне обслуговування – запорука безаварійного споживання природного газу у багатоквартирних будинках! Подбайте про власну безпеку та безпеку тих, хто живе поруч!

 

Верхньорогачицька селищна рада



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь