Пошук

У Верхньорогачицькій громаді відбувся звіт селищного голови про роботу за 2021 рік

Дата: 07.02.2022 14:32
Кількість переглядів: 129

У Верхньорогачицькій громаді відбувся звіт селищного голови про роботу за 2021 рікФото без опису

07 лютого Верхньорогачицький селищний голова Світлана Коротун прозвітувала про роботу селищної ради та діяльність виконавчих органів ради за 2021 рік.

 

У своєму виступі селищний голова, детально розповіла про результати роботи у сферах соціально-економічного розвитку таких галузей як: освіта, соціальний захист, надання адміністративних послуг, охорона здоров’я, житлово-комунальне господарство та благоустрій, культура та спорт, мобілізаційна робота та призов громадян, громадський порядок та безпека, молодіжна політика.

 

Крім того, очільниця громади ознайомила присутніх з нормотворчою роботою ради, прийнятими розпорядчими документами, станом наповнення місцевого бюджету та обсягами проведених робіт на об’єктах комунальної власності селищної ради, а також з виконанням заходів по різним цільовим місцевим програмам.

 

Для зручності, під час доповіді, на екран була виведена презентація з різноманітними характеристиками та показниками роботи селищної ради.

 

«Минув рік, як Верхньорогачицька об’єднана територіальна громада, утворена за принципом «Один район – одна громада», продовжує своє успішне функціонування. Роботу громади можна відзначити як конструктивну й послідовну, оскільки всупереч непростій соціально-економічній ситуації, викликаній фінансово-економічними змінами й рядом реформ, ми намагаємося зберігати стабільність та приймати виважені рішення. Як бачите, спільними зусиллями вдалося реалізувати чимало із поставлених завдань і досягнути позитивних результатів саме завдяки конструктивній роботі керівництва громади, депутатського корпусу, керівників установ, підприємств та організацій, підприємців, а також активних мешканців громади», - відмітила селищний голова.

 

На завершення публічного звіту Світлана Іванівна у форматі відкритого діалогу обговорила з присутніми наявні досягнення, розпочаті у 2022 році проєкти та плани майбутнього розвитку громади.

 

«У планах роботи на майбутнє ще досить багато. Тож сподіваюся на співпрацю з усіма підприємствами, установами і організаціями, які розміщені на території селищної ради та і самих жителів громади. Хотілося б усі ці плани втілити в реальність. Тож, працюємо далі, на благо та розквіт Верхньорогачицької територіальної громади!», - завершила публічний звіт Світлана Коротун.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь