Пошук

У Верхньорогачицькій селищній раді презентували Стратегію розвитку громади

Дата: 04.02.2022 23:43
Кількість переглядів: 65

У Верхньорогачицькій селищній раді презентували

Стратегію розвитку громадиФото без опису

3 лютого, керівники громади, начальники структурних підрозділів селищної ради, керівники комунальних підприємств громади та депутати селищної ради взяли участь у розширеному спільному засіданні постійних депутатських комісій.

 

Метою заходу стала презентація Стратегії розвитку Верхньорогачицької об’єднаної територіальної громади Каховського району Херсонської області на 2022 – 2026 роки.

 

Стратегічне планування розвитку території сьогодні розглядається як один із найбільш перспективних та ефективних механізмів реалізації довгострокової політики в умовах посилення самоорганізації територіальних громад. Саме тому, цей документ має допомогти громаді реалізувати наявний потенціал, покращити конкурентоспроможність та допомогти привернути увагу інвесторів і грантодавців.

 

Напрацювання Стратегії та основні аспекти розвитку Верхньорогачицької громади на найближчі 5 років презентували селищний голова Світлана Коротун, заступник селищного голови Дмитро Безрідний та начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та інфраструктури виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради Наталія Логвінова.

 

«Розроблена Стратегія розвитку громади виступає основним документом для реалізації соціально-економічного розвитку Верхньорогачицької селищної ради та визначає напрямок розвитку громади, служить базою для розробки проєктів та програм», - відзначила селищний голова Світлана Коротун.

 

Документ має чітко визначені цілі, завдання та ідеї проєктів, які будуть реалізовуватися в громаді протягом 2022-2026 років. Це залучення інвестицій для більш ефективного використання вже існуючої інфраструктури, сприяння розвитку зеленого туризму та кооперації на селі для зростання самозайнятості населення, розвиток бізнес-середовища та підприємництва, молодіжного руху, збереження культурної спадщини, надання якісних та доступних публічних послуг в громаді.

 

Після, як понад двогодинного обговорення «путівника громади», внесення корективів та пропозицій депутатів було прийняте рішення винести проєкт Стратегії на схвалення черговою сесією Верхньорогачицької селищної ради.

 

Більш детально ознайомитися з документом та презентацією можна на сайті Верхньорогачицької селищної ради в розділі «Стратегія розвитку громади».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь