Пошук

Говорили про соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям

Дата: 04.02.2022 21:32
Кількість переглядів: 125

Говорили про соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям Фото без опису

02 лютого 2022 року головний юрист Верхньорогачицького БПД Олена Філімоненко, спільно з фахівцем із соціальної роботи Верхньорогачицького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Людмилою Грицаєнко провели інформаційний семінар для суб’єктів пробації  Каховського районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації» на тему «Соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям».

 

Державна соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям – щомісячна допомога, яка надається малозабезпеченим сім’ям у грошовій формі в розмірі, що залежить від величини середньомісячного сукупного доходу сім’ї.

 

Допомога призначається і виплачується малозабезпеченим сім’ям, які постійно проживають на території України та з поважних або незалежних від них причин мають середньомісячний сукупний дохід менший від прожиткового мінімуму для сім’ї та призначається на шість місяців з місяця звернення за її призначенням.

 

Тож під час просвітницького заходу присутні розглянули, хто входить до складу малозабезпеченої сім'ї, які документи потрібно для звернення за призначенням допомоги, який її розмір, у яких випадках виплата допомоги припиняється, куди звернутися, якщо відмовлено у наданні послуги.

 

Крім того, фахівчиня бюро поширила інформацію про завдання та напрямки роботи системи БПД, інформаційні буклети за правовою тематикою.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь