Пошук

Розрахунок потреби в наданні соціальних послуг по-новому!

Дата: 01.02.2022 16:00
Кількість переглядів: 132

Розрахунок потреби в наданні соціальних послуг по-новому!Фото без опису

1 червня 2020 року Кабінетом Міністрів України була прийнята Постанова за №587 «Про організацію надання соціальних послуг» відповідно до якої соціальні послуги особам, які перебувають у складних життєвих обставинах надаються відповідно до доходів окремої сім'ї.

 

Таким чином, соціальні послуги у громаді починаючи з 1 січня цього року будуть надаватися на безоплатній, платній основі або з установленням диференційованої плати.

 

«Якщо середньомісячний сукупний дохід сім'ї не перевищує двох прожиткових мінімумів відповідної категорії громадян, то такі особи отримують соціальні послуги безкоштовно. Якщо ж, середньомісячний сукупний дохід сім'ї перевищує два прожиткові мінімуми, то вартість послуги буде складати 75 % від повної вартості послуги за 1 годину. В разі, якщо середньомісячний сукупний дохід перевищує чотири прожиткові мінімуми – вартість послуги сплачується в повному обсязі», - акцентувала присутніх головний спеціаліст відділу юридичного, кадрового забезпечення та інформаційно-організаційної роботи Юлія Вечоркіна

 

Відповідно до заяв, які надійшли від мешканців Верхньорогачицької громади, фахівцями селищної ради були проведені розрахунки, згідно з якими визначили – хто з осіб має право скористатися соціальними послугами безкоштовно, хто платно, а хто частково оплачуючи той чи інший вид послуг.

 

Рішення щодо обрахунків були заяв були розглянуті на засіданні виконавчого комітету селищної ради.

 

Тож, на безоплатній основі соціальні послуги з догляду вдома та натуральної допомоги отримали 76 верхньорогачан, 4 особи отримали послуги платно та 40 особам встановлено диференційовану плату за соціальні послуги відповідно до тарифів Верхньорогачицького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь