Пошук

У Верхньорогачицькій громаді відбувся тренінг з підприємництва та бізнес-планування

Дата: 27.01.2022 14:47
Кількість переглядів: 55

Фото без описуДва дні поспіль у Верхньорогачицькій селищній раді, а саме 26-27 січня, з ранку до вечора навчалися та обмінювалися вже наявним досвідом підприємництва та бізнес-планування верхньорогачани, які вже мають власний бізнес та ті, які зацікавлені у започаткуванні власної справи.

 

Тренерами та модераторами заходу виступили Павло Ярмій та Вікторія Кулакова, фахівці Мобільного центру підтримки підприємців Каховського району, засновники громадської організації «Агенція регіонального розвитку Таврійського об’єднання територіальних громад» (АРР ТОТГ).

 

Досвід, яким ділились спікери був надзвичайно цікавий присутнім тим, що як Павло, так і Вікторія багаторазово брали участь у написання бізнес-заявок, бізнес- та соціальних проєктів, мають неабиякий багаж успішних і реалізованих проєктів та ідей.

 

Під час тренінгу були проаналізовані потреби регіону і потенційних конкурентних сфер підприємництва, розглянуті аспекти створення ідеї та моделі бізнесу, бізнес-планування, структури бізнес-плану, дослідженні ресурси грантових програм, донорських та інвестиційних компаній.

 

Також у командній та груповій роботі, крок за кроком, вчилися на практиці оцінювати власні ідеї, складати операційні плани, розраховувати інвестиційний план та коригувати фінансовий – враховуючи рух коштів.

 

Протягом наступних восьми місяців фахівці Мобільного центру підтримки підприємців Каховського району надаватимуть менторську та експертну допомогу й підтримку тим, хто виявить намір створити або розвивати свою справу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь