Пошук

Фахівці Каховської РДА вивчали стан надання соціальних послуг у Верхньорогачицькій громаді

Дата: 20.01.2022 15:44
Кількість переглядів: 64

Фото без описуІз робочим візитом Верхньорогачицьку громаду відвідали начальник управління соціального захисту Каховської райдержадміністрації Юлія Ільїна та начальник відділу контролю за наданням соціальної підтримки та нагляду за правильністю призначення (перерахунку) та виплати пенсій Ірина Володіна.

 

Під час перебування у селищній раді посадовці зустрілися з Верхньорогачицьким селищним головою Світланою Коротун, а також фахівцями, які відповідають за питання соціального захисту в громаді.

 

Під час зустрічі були опрацьовані питання надання адміністративних послуг соціального характеру у Верхньорогачицькому ЦНАПі, здійсненння призначень соціальної підтримки населенню на підставі сформованих в об’єднаних територіальних громадах та переданих електронних справ з використанням Програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада», роботи територіального центру (надання соціальних послуг) тощо.

 

Важливо зазначити, що роботу Верхньорогачицької селищної ради було також відзначено на високому рівні. Так, як вона одна з двох громад Херсонщини потрапила до реалізації експериментального проекту з організації в територіальних громадах соціальної роботи з сім’ями та дітьми, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах.

 

Крім того, у день візиту, між Верхньорогачицькою селищною радою та управлінням соціального захисту населення Каховської районної державної адміністрації було підписано Угоду про взаємодію у сфері соціального захисту населення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь