Пошук

АНКЕТА опитування думки підприємців Каховського району

Дата: 19.01.2022 16:35
Кількість переглядів: 133

АНКЕТА

опитування думки підприємців Каховського районуФото без опису

Запрошуємо до анкетування підприємців Каховського району. Опитування АНОНІМНЕ - ми не зберігаємо дані про вас і ваші адреси.

Анкета, яку ми пропонуємо Вам заповнити, дасть змогу органам місцевого самоврядування і громадським організаціям ознайомитися з поглядами і думками керівників підприємств та підприємців Каховського району. Отримані таким чином знання дозволять керівництву району і спеціалізованим громадським організаціям удосконалювати публічні послуги для бізнесу та зробить можливим планування розвитку Каховського району.

Результати анкетування буде використано для створення документу "Дорожня карта економічного розвитку Каховського району" (буде підготовлено і видано АРР ТОТГ), Економічного профілю Каховського району, що стане основою для Стратегії розвитку економіки громад Каховського району. Ваші відповіді важливі для визначення стратегічних та операційних цілей, а також тематики проектів направлених на соціально-економічний розвиток об’єднаних територіальних громад Каховського району.

Аналіз опитування буде зведено в єдиний звітний документ і опуліковано на сайті Агенції регіонального розвитку Таврійського об'єднання територіальних громад (в розділі Бібліотека/ Стратегічне планування - https://www.arr.ks.ua/biblioteka/strategichne-planuvannya/).

Заздалегідь дуже вдячні за Ваш час і зусилля, які Ви присвятили на заповнення анкети!

Опитування виконується в рамках Проекту Мобільний Центр підтримки підприємництва, що триватиме триматиме 8 місяців. Стаття про інші заходи проекту - https://www.arr.ks.ua/mobilnij-tsentr-pidtrimki-pidpriyemnitstva

Проект Мобільний Центр підтримки підприємництва реалізовае АРР ТОТГ в рамках проєкту «Громадськість за демократизацію» який виконує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за сприяння Європейського Союзу (https://ec.europa.eu/info/aid-development-cooperation-fundamental-rights_en). Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю АРРТОТГ і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу та Інституту економічних досліджень та політичних консультацій.

ПРОЙТИ АНКЕТУВАННЯ МОЖНА ТУТ!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь