Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ

Дата: 04.01.2022 16:43
Кількість переглядів: 332

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУФото без опису

         Верхньорогачицька селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування – адміністратора сектору «Центр надання адміністративних послуг» Верхньорогачицької селищної ради (віддалене робоче місце в с. Бережанка).

Основні вимоги до кандидата:

  • Вища освіта не нижче ступеня спеціаліста;
  • вільне володіння державною мовою, відповідно до статті 9 та 10 Закону України  «Про забезпечення функціонування української мови як державної»  документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою (рівень володіння державною мовою особами, засвідчується документом про повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни), або державним сертифікатом про рівень володіння державною мовою, що видається Національною комісією зі стандартів державної мови відповідно до Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної»);
  • Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежна від форми власності не менше 1 року.
  • Вільне володіння комп’ютером.

Термін прийняття документів конкурсною комісією - 30 календарних днів із дня опублікування оголошення про проведення конкурсу.

Особам, які бажають взяти участь у конкурсі, необхідно звернутись до Верхньорогачицької селищної ради за адресою: смт. Верхній Рогачик,        вул. Центральна, буд. 48, І поверх


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь