Пошук

Аварійний міст у селі Олексіївка полагодили!

Дата: 17.12.2021 20:46
Кількість переглядів: 153

Аварійний міст у селі Олексіївка полагодили!Фото без опису

Аварійність мосту, що на в’їзді в село Олесіївка Чистопільського старостинського округу (ділянка на км 11+612), дуже непокоїла не лише місцеву владу, а й жителів усієї громади. Адже це єдиний сполучний шлях між центром громади та чотирма її старостинськими округами. Більше того, автошляхом, на якому знаходиться міст щоденно здійснюється перевезення пасажирів до обласного центру та інших міст, пролягає маршрут шкільного автобусу, який підвозить дітей на навчання до Чистопільського закладу повної загальної середньої освіти.

 

Нагадаємо, що ще в квітні поточного року, на замовлення Служби автомобільних доріг у Херсонській області, підрядною організацією були розпочаті роботи з капітального ремонту мостів, що у Верхньому Рогачику, але справу не довели до кінця – розібрану частину покриття мосту залишили не відремонтувавши оскільки підрядник покинув об’єкт. На час ремонту планувався реверсний рух, який згодом через надмірне навантаження призвів до просідання іншої сторони мосту та її руйнування, та як наслідок створив серйозну аварійність

 

І ось нарешті на численні звернення Верхньорогачицької селищної ради до різноманітних інстанцій керівництво області та району відреагували на проблему та допомогли її вирішити – міст тимчасово полагодили! За, що велика подяка очільникам Херсонської ОДА Геннадію Лагуті, а також Каховської РДА - Наталії Стаднік.

 

Утім, сподіваємось, що після нового тендеру, який оголосила Служба автомобільних доріг, вже в наступному році розпочатий капітальний ремонт мосту завершиться!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь