Пошук

Відбулось засідання виконавчого комітету Вехньорогачицької селищної ради

Дата: 17.12.2021 00:00
Кількість переглядів: 176

Відбулось засідання виконавчого комітету Вехньорогачицької селищної ради

Фото без опису

Сьогодні, 16 грудня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради, на якому члени виконкому розглянули і прийняли рішення з 14-ти питань порядку денного.

Першою інформувала начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та інфраструктури Наталя Логвінова – про проєкт програми соціально-економічного та культурного розвитку Верхньорогачицької територіальної громади на 2022 рік. Дане питання викликало численні запитання й коментарі членів виконкому. Так, після жвавого обговорення основних завдань і заходів, які пропонуються до реалізації у наступному році було прийняте рішення схвалити проєкт програми зі змінами та доповненнями та винести його на розгляд чергової сесії селищної ради.

Далі розглянули питання про проєкт бюджету Верхньорогачицької територіальної громади на 2022 рік, який детально в розрізі доходів та видатків презентувала начальник фінансового відділу Альона Ведмідьова. Далі основний фінансовий документ громади розглядатимуть на постійних депутатських комісіях, лише після чого його має затвердити сесія селищної ради.

Відповідно до порядку денного члени виконкому також схвалили ряд програм:

  • Програму розвитку та підтримки КНП «Верхньорогачицька лікарня» на 2022 рік;
  • Програму «місцевих» стимулів для медичних працівників, що мають професію лікар на 2022 рік;
  • Комплексну програму із запобігання і протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статті, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми на 2022-2025 роки;
  • Програму фінансування видатків на компенсаційні виплати на пільговий проїзд автомобільним транспортом загального користування на приміських і міжміських маршрутах та надання пільг з оплати послуг зв’язку окремим категоріям громадян на 2022-2025 роки.

Наступним члени виконкому прийняли рішення стосовно надання матеріальної допомоги жителям громади, які опинилися у скрутному матеріальному становищі, на лікування, а також учасникам бойових дій. Всього опрацювали 12 заяв мешканців громади.

Крім того, відповідно до рішень, які схвалили члени виконкому, було створено Опікунську раду та Координаційну раду з питань національно-патріотичного виховання, а також затверджено їх склад.

Із прийнятими рішеннями виконкому можна ознайомитися на офіційному вебсайті селищної ради, які будуть оприлюдненні у визначений законодавством термін.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь