Пошук

Послуги, що надаються у відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги

Дата: 15.12.2021 00:26
Кількість переглядів: 82

У відділенні організації надання адресної натуральної та грошової допомоги територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) надаються наступні послуги: 

швацькі послуги;

перукарські послуги;

послуги з ремонту взуття;

послуги робітника з комплексного обслуговування будинків.

Фото без опису

Перукар надає послуги із стрижки волосся машинкою та ножицями, стрижка модельна з філіровкою ножицями, сушіння феном, окантовка стрижки волосся, стрижка чілки/брів, укладання волосся, хімічна завивка та фарбування волосся. 

Фото без опису

Швачкою відділення надаються послуги з ремонтування рукавів, ремонту низу та зміни довжини виробу, ремонту чоловічих та жіночих брюк, брюк спортивних, зміни довжини брюк, підгонка брюк по фігурі, ремонту комірця, рукавів, постільної білизни, пошиття нових виробів із бавовняної тканини та синтетичного матеріалу.

Фото без опису

Сестрою медичною відділення надаються такі соціальні послуги: вимірювання артеріального тиску, уколи, перев’язки ран, допомога в проходженні медичного огляду, супровід хворих до лікарні.

Фото без опису

Взуттьовиком з ремонту взуття надаються наступні послуги: заміна набійки, заміна супінаторів, закріплення підборів, профілактика підошви, прошивка взуття, заміна блискавки, прошиття латок та дрібний ремонт.

Фото без опису

Також, з нового року робітником з комплексного обслуговування будинків будуть надаватися послуги електромонтера (ремонт та заміна розеток, вимикачів, люстр, патронів, дзвінків, запобіжників), послуги слюсаря-сантехніка (ремонт та заміна крану, зливного бачка, чистка сифона), ремонт та фарбування дверей, хвірток, паркану та інші.

Соціальна послуга надається за місцем проживання/перебування отримувача соціальної послуги (вдома) або у приміщенні надавача соціальної послуги протягом робочого дня.

За детальною інформацією звертайтесь до відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги за телефоном: (05545) 5-14-68; 0666669251



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь