Пошук

На ремонт приймального відділення Верхньорогачицької лікарні з обласного бюджету виділено 700 тисяч гривень

Дата: 30.11.2021 15:42
Кількість переглядів: 130

На ремонт приймального відділення Верхньорогачицької лікарні з обласного бюджету виділено 700 тисяч гривеньФото без опису

Сьогодні на черговій сесії Верхньорогачицька селищна рада прийняла міжбюджетні трансферти в загальній сумі 700000,00 гривень з обласного бюджету до загального фонду бюджету Верхньорогачицької селищної територіальної громади, для придбання матеріалів та проведення поточних робіт пов’язаних із відновленням роботи приймального відділення КНП «Верхньорогачицька лікарня» Верхньорогачицької селищної ради Каховського району Херсонської області.

Отримати таку необхідну суму коштів для завершення розпочатих робіт допоміг депутат обласної ради Михайло Романій, який постійно переймається проблемами та соціально-економічним розвитком громади.

Під час зустрічі з Верхньорогачицьким селищним головою Світланою Коротун, що відбулася в переддень засідання сесії, Михайло Дмитрович вкотре відмітив, що ми всі разом повинні завершити розпочате та забезпечити якісні медичні послуги мешканцям громади.

«Давайте спільно з медиками, депутатським корпусом селищної та обласної рад шукати шляхи розвитку нашої громади. Обговорювати проблеми та напрацьовувати вихід зі складних ситуацій. Наразі, це забезпечення надання повноцінних медичних гарантій нашим землякам, не за щонайменше 120 кілометрів до опорного медичного закладу, а тут на місці – в громаді», - відмітив Михайло Романій.

Дякуємо Михайлу Дмитровичу та всьому депутатському корпусу Херсонської обласної ради за небайдужість до життя віддалених громад Херсонщини.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки Верхньорогачицької громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь