Пошук

З любові до рідного краю починається людина!

Дата: 20.11.2021 00:40
Кількість переглядів: 67

З любові до рідного краю починається людина!Фото без опису

У переддень Дня працівників сільського господарства України Верхньорогачицький селищний голова Світлана Коротун зустрілася з головою фермерського господарства «Еліта» - Олександром Михайловичем Македоном аби особисто привітати з професійним святом та подякувати за невтомну працю на благо малої Батьківщини.

 

«Ви – це приклад того, як «піднімають» не лише себе, а й своє село! Завдячуючи Вам, у Первомаївці справжній добробут та сучасна інфраструктура! Тож, вітаю Вас із професійним святом і нехай наступний сільськогосподарський рік буде ще успішнішим та багатим на врожаї!, - привітала Світлана Коротун.

 

Після привітання Олександр Михайлович поділився своїми подальшими планами з покращення життя на селі – це і розширення дозвіллєвої інфраструктури, облаштування сучасних дитячих майданчиків, зон відпочинку та безліч інших планів, але про це згодом…

 

А сьогодні, Первомаївка – це квітуче й охайне село, з пишними клумбами, обкошеними узбіччями, облаштованим та доглянутим центром, тротуарами та зупинками, сучасним клубом та магазинами із широкими асортиментами товарів, власним виробництвом хлібобулочних виробів, фермою та що найголовніше – більше як сотнею робочих місць!

 

Дякуємо Олександру Михайловичу та його родині за підтримку старостинського округу! Недаремно говорять, що саме з любові до рідного краю та її вчинків починається людина! Адже саме Ви – приклад фермера, в якому втілилися кращі риси господарювання — працьовитість, стійкість, завзятість, активна громадянська позиція, соціальна відповідальність та патріотизм. Многії літа Вам та козацького здоров’я!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь