Пошук

На оперативній нараді розглянули перебіг вакцинації та інші актуальні питання медицини Верхньорогачицької громади

Дата: 23.11.2021 00:08
Кількість переглядів: 140

На оперативній нараді розглянули перебіг вакцинації та інші актуальні питання медицини Верхньорогачицької громадиФото без опису

Верхньорогачицький селищний голова Світлана Коротун 22 листопада 2021 року провела робочу нараду з головними лікарями закладів охорони здоров’я громади, на якій було обговорено ситуацію щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції, зокрема перебігу вакцинації.

 

Під час зустрічі доповів головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Володимир Щербак, який розповів про рівень поширення коронавірусної інфекції та проходження процесу вакцинації у старостинських округах громади.

 

Як зазначив Володимир Анатолійович, впродовж попереднього тижня зафіксовано спад захворюваності на COVID-19 серед жителів громади. Всього за тиждень захворіло 6 осіб. Наразі кількість активно хворіючих на коронавірусну хворобу складає 9 осіб. Проте, занепокоєння викликає висока ймовірність поширення нової хвилі пандемії через мутацію нового штаму вірусу «Дельта+». Саме тому, за словами медика, необхідно продовжувати активну вакцинальну кампанію.

 

«За минулий тиждень провакциновано 353 мешканця громади, із них ІІ дозою вакцини 257 осіб, І дозою – 96. У пункті щеплення наявні всі рекомендовані для щеплення вакцини. Пройти імунізацію можна щодня, як у будній так і у вихідний день. Крім того, активно працює мобільна бригада медиків, які виїжджають до старостинських округів та маломобільних груп населення», - акцентував Володимир Щербак.

 

Далі, під час наради, говорили про забезпеченість швидкими тестами, хід ремонтних робіт у приймальному відділенні лікарні, потребу в медичному обладнанні відповідно до вимог НСЗУ та багато інших актуальних питань медицини.

 

Опісля присутні долучилися до селекторної наради з керівниками області на якій заслуховувалось питання протидії поширенню COVID-19 у територіальних громадах Херсонщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь