Пошук

Відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантних посад директорів шкіл Верхньорогачицької громади

Дата: 18.11.2021 00:31
Кількість переглядів: 205

Відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантних посад директорів шкіл Верхньорогачицької громади

Фото без опису

17 листопада у приміщенні Верхньорогачицької селищної ради зібралися члени конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантних посад директорів закладів загальної повної середньої освіти.

 

Як зазначили під час засідання, дані конкурси на заміщення вакантних посад директорів Верхньорогачицького закладу повної загальної середньої освіти, Михайлівського закладу дошкільної, повної загальної середньої освіти та Чистопільського закладу повної загальної середньої освіти було оголошено 21 жовтня поточного року. Прийом документів тривав до 11 листопада. Проте, жоден кандидат не виявив наміру взяти участі у конкурсах.

 

За рішенням конкурсної комісії, враховуючи той факт, що бажаючих взяти участі не було, конкурси визнали такими, що не відбулися та рекомендували повторно їх оголосити.

 

Сподіваємося, що бажаючі очолити заклади освіти громади відкликнуться! І нові трансформації освітнього процесу обов’язково стануть їм посильними.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь