Пошук

Шкільне життя – це не лише уроки!

Дата: 17.11.2021 23:41
Кількість переглядів: 193

Шкільне життя – це не лише уроки!

Фото без опису

Саме в цьому переконані педагоги Верхньорогачицького опорного закладу повної загальної середньої освіти.

 

«Новий освітній простір – це значуща складова освітнього середовища. А однією зі складових Нової української школи є створення саме таких умов, які беззаперечно будуть живити навчальний досвід та інтерес учнів. Тому ми намагаємося облаштовувати не лише класні кімнати, а й інші приміщення нашого закладу. Дуже добре, що нас чують і всіляко допомагають!», - ділиться директор опорної школи громади Валентина Коротун.

 

Сьогодні у коридорах навчального закладу можна побачити яскраві зони відпочинку, що облаштовані сучасними дитячими меблями, які було придбано за кошти місцевого бюджету. Вартість закупівлі становить 49,9 тис.грн.

 

«Відомо, що не лише на уроках, а й поза ними діти формуються як особистості. А створення таких відпочинкових зон – це одна з умов, яка сприятиме соціалізації наших учнів, забезпечуватиме сприятливу емоційну атмосферу, розвантаження та як наслідок подальшу мотивацію й продуктивну роботу на уроках!», - відмітила Валентина Олександрівна.

 

Також, за кошти місцевого бюджету, було придбано сучасну меблеву стінку для лінгафонного кабінету. Її вартість становить 18,9 тис.грн.

 

Як бачимо система освіти Верхньорогачицької громади поступово крокує до якісних змін. Змінюються умови для комфортного та приємного навчання, покращується освітнє середовище, яке стає не лише безпечним та доступним, а й естетичним.

 

Тож, залишається лише побажати верхньорогачицьким школярам успіхів у навчанні та радості від нових вражень у шкільному житті!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь