Пошук

Селекторна нарада 15.11.2021

Дата: 15.11.2021 14:53
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

Сьогодні, 15 листопада, Верхньоргачицький селищний голова Світлана Коротун спільно із медиками громади долучилися до обласної селекторної наради на якій розглядалися питання епідемічної ситуації на Херсонщині та запобігання поширенню COVID-19.

 

Як відмітили обласні посадовці протягом вихідних в області зафіксовано 394 нових лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірусну хворобу. Станом на ранок у закладах охорони здоров’я перебували 1 386 осіб, що становить 55% зайнятих ліжкомісць. З них 247 осіб мають підозру на COVID-19. У 1050 осіб – стан оцінюється як середнього ступеня важкості, у 89 – важкого. 67 осіб перебувають на штучній вентиляції легень.

 

Стосовно ситуації у Верхньорогачицькій громаді доповів головний лікар ЦПМСД Анатолій Щербак, який відмітив, що наразі в громаді загальна кількість активних хворих складає 40 осіб, із яких 8 перебувають на стаціонарному лікуванні в медичних закладах області. Стан 2 хворих оцінюється як важкого ступеню важкості.

 

Лікар також зазначив, що всі госпіталізовані пацієнти не мали жодної дози вакцини від коронавірусної хвороби. Хоча в громаді активно проходить вакцинальна кампанія. Так, за минулий тиждень провакциновано 405 осіб, із них ІІ дозою вакцини176 осіб, І дозою – 229. У Центрі первинної медико-санітарної допомоги наявні всі дозволені для щеплення вакцини від COVID-19.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь