Пошук

Сучасний ноутбук отримали культпрацівники Зеленівського старостинського округу

Дата: 10.11.2021 08:44
Кількість переглядів: 194

Восени цього року село Зелене святкувало свій 160-й День народження. Проте, так склалося, що епідситуація у громаді та на Херсонщині вцілому загострилася й святкування змушені були відкласти.

 

Але погодьтеся, подарунки все ж таки потрібно вручити!

 

Тож, у День працівників культури та майстрів народного мистецтва Верхньорогачицький селищний голова Світлана Коротун завітала до Зеленівського старостинського округу аби привітати зеленівських соловейків із професійним святом та вручити новенький ноутбук працівникам культури округу.

 

Селищний голова Світлана Коротун та староста Зеленівського окургу Віктор Клюєв щиро дякували зеленівським артистам та аматорам сцени за їхню творчу працю на культурних теренах Верхньорогачицької громади, популяризацію співу серед земляків.

 

Особливо приємно було спостерігати як, вітаючи зі святом свою мистецьку родину не стримувала емоцій та почуття гордості за колег завідувач Зеленівського сільського клубу Ганна Турків.

 

І це не дивно адже зеленівський спів відомий далеко за межами округу, а саме село має чимало «випускників», які нині працюють в центральному будинку культури громади – Світлана Федоришина, Діана Зволейко, Софія Шарай… Віримо, що покоління талановитих зеленівців й надалі буде тільки примножуватися!

 

Щиро вітаємо зеленівську родину зі святами та бажаємо процвітання, розвитку, бути й надалі вічно співучим і красивим краєм єдиної Верхньорогачицької громади!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь