Пошук

У Верхньорогачицькій селищній раді відбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 01.11.2021 15:26
Кількість переглядів: 316

Сьогодні, 01 листопада, відбулася чергова апаратна нарада з начальниками структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради, установ, служб громади, яку провів заступник селищного голови Дмитро Безрідний.

 

На апаратній нараді прозвучали актуальні питання життєдіяльності громади, які стосувалися медицини, культури, фінансів, освіти та соціальної сфери.

 

Розпочали засідання із аналізу епідситуації на території громади. Зі слів головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Анатолія Щербака минулого тижня, на території громади зареєстровано антирекордну кількість випадків коронавірусної хвороби – 64. Загальна кількість хворіючих на COVID-19 наразі складає 115 осіб, із яких 15 – госпіталізували до медичних закладів Каховки та Херсону.

 

«Аби запобігти тяжкому перебігу хвороби чи летальності на території громади проводиться вакцинальна кампанія проти COVID-19. Так, минулого тижня провакциновано 387 осіб, із них ІІ дозою вакцини – 87 осіб, І дозою – 300. В наявності маємо вакцини Pfizer та CoronaVac – 180 та 526 доз відповідно», - відзначив Анатолій Володимирович.

 

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Світлана Нестеренко довела до відома присутніх заходи громади на найближчу перспективу та про відвідування учнями закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти в умовах карантину.

 

«Цього тижня всі школи громади перейшли на дистанційну форму навчання, яка триватиме щонайменше тиждень. Дитячі садочки громади працюють у звичному режимі», - підкреслила Світлана Михайлівна.

 

Про хід реалізації заходів щодо соціальної підтримки підопічних територіального центру в умовах карантину доповіла в.о. директора Верхньорогачицького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Альона Бикова.

Крім того, в ході проведення наради були обговорені питання наповнення бюджету, стану осінньо-польових робіт, надання адміністративних послуг та підготовки до опалювального періоду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь