Пошук

Платіть вчасно рентну плату за спецводокористування!

Дата: 29.10.2021 13:15
Кількість переглядів: 94

Фото без описуГоловне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує про необхідність своєчасної сплати рентної плати за спеціальне використання води (далі – рентна плата).

         Платники обчислюють рентну плату наростаючим підсумком із початку року та подають Податкову декларацію з рентної плати.

         Декларація подається контролюючим органам за податковий (звітний) період, що дорівнює календарному кварталу, за місцем податкової реєстрації платника, а за водні обєкти або обєкти, які повязані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність із використанням обсягів води, отриманих шляхом забору з таких водних обєктів (якщо місце обліку платника не збігається з місцезнаходженням таких обєктів), – за неосновним місцем обліку.

         Строк подання звітності – протягом 40 календарних днів після закінчення звітного кварталу.

         Сплатити податкове зобов’язання необхідно впродовж 10 календарних днів, що настають за останнім днем подання декларації. Останній день сплати за ІІІ квартал – 01.11.2021 року .

         Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі рекомендує перед сплатою уточнити реквізити платежу. Отримати інформацію стосовно банківських реквізитів для сплати рентної плати платники можуть у меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету платника. У разі звернення до цього меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить дані за кожним видом платежу, зокрема бюджетний рахунок на поточну дату (ЗІР, категорія 118.05).

         Також інформація про реквізити рахунків, відкритих в органах Казначейства в розрізі адміністративно-територіальних одиниць України, оприлюднена на офіційному вебпорталі ДПС у рубриці «Головна»/«Бюджетні рахунки».

         Для отримання банківських реквізитів платники рентної плати можуть звернутися до органу ДПС за місцем взяття на облік як платника такої плати.

Своєчасна та повна сплата рентних платежів до місцевих бюджетів забезпечує чималий внесок платників податків у добробут територіальних громад.

Читайте актуальну та необхідну інформацію на податкову тематику на субсайті Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (https://kherson.tax.gov.ua/) та сторінці відомства у Facebook (https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol)!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь