Пошук

25 жовтня, відбулася апаратна нарада.

Дата: 25.10.2021 14:39
Кількість переглядів: 154

Сьогодні, 25 жовтня, під головуванням заступника Верхньорогачицького селищного голови Дмитра Безрідного відбулася апаратна нарада з начальниками структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради та керівниками організацій/установ громади.

 

Традиційно роботу засідання розпочали з аналізу епідемічної ситуації на території громади та запобіганню поширенню COVID-19.

 

Зі слів головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Анатолія Щербака наразі в громаді налічується 60 інфікованих на COVID-19, із яких 5 осіб перебувають в інфекційному відділенні Каховської лікарні. Всі інші лікуються амбулаторно під наглядом сімейних лікарів. Проте 1 особа потребує кисневої підтримки, яку забезпечили з допомогою, наданого ЦПМСД, кисневого концентратору.

 

«Вцілому, як бачимо, ситуація ускладнюється! Хочеться відзначити, що в 95% випадків захворювання – пацієнти виявилися не вакцинованими, а 100% тих хто не щеплювався – потрапили до лікарні у важкому стані. Тож, на сьогоднішній день, єдиний шлях уникнути інфікування або полегшити перебіг хвороби – це вакцинація!», - відзначив Анатолій Щербак.

 

Станом на 25 жовтня в пункті щеплення в наявності є вакцини від COVID-19: Coronavac (217 доз), Pfizer (156 доз) та Astrazeneca (220 доз).

 

Далі, в ході робочого засідання, обговорили питання щодо роботи закладів освіти, соціального захисту громадян та надання послуг територіальним центром, наповнення бюджету, стану посівної кампанії та збирання олійних культур, надання адміністративних послуг на території громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь