Пошук

Бізнесменів Херсонщини знов тероризують шахраї

Дата: 20.10.2021 10:46
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує про активізацію шахраїв на території регіону. 

За інформацією платників податків, невідома особа, що видає себе за заступника начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Худара Станіслава Миколайовича, користуючись телефонним номером 095-309-29-74, вимагає кошти від керівників суб’єктів підприємницької діяльності, які провадять діяльність у Херсоні. 

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі закликає платників податків бути уважними та ні в якому разі не піддаватись на провокації шахраїв. 

Для досягнення своїх корисних цілей «псевдоподатківці» можуть використовувати різні телефонні номери, створювати фальшиві акаунти в месенджерах Viber та WhatsApp і пропонувати перераховувати кошти на платіжні картки.  

При отриманні подібних пропозицій просимо звертатись із заявами до підрозділів Національної поліції. 

Також, нагадуємо, що за наявності інформації про можливі корупційні правопорушення, здійснені працівниками ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, повідомляйте про це сектор з питань запобігання та виявлення корупції за телефоном (0552) 427680 або передати інформацію електронною поштою на поштові скриньки kherson.vzvk@tax.gov.ua та kherson.vp@tax.gov.ua.   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь