Пошук

про роботу сектору «Центр надання адміністративних послуг» Верхньорогачицької селищної ради за 9 місяців 2021 року

Дата: 19.10.2021 11:43
Кількість переглядів: 101

Фото без описуЗа січень - вересень 2021 року до сектору «Центр надання адміністративних послуг» Верхньорогачицької селищної ради звернулося 6592 громадянина, надано майже 2620 консультацій мешканцям району із різних питань.

          Прийнято та зареєстровано 3980 заяв, в т.ч.

  • Послуги Держгеокадастру –  1088 заяв (з них онлайн - 356) ;
  • Послуги Міграції –119 заяви;

 Прийнято заяв на адміністративні послуги соціального характеру-  691, які передано в обробку до відділу соціального захисту населення Каховської районної державної адміністрації, з них отримали рішення про призначення субсидій та допомог -433 громадян.

Інспекторами сектору за звітний період видано 496 Довідок про реєстрацію та зняття з реєстрації місця проживання.  

 В середньому за місяць до сектору надходить 732 звернення для отримання адміністративних послуг.

Працює ОН-ЛАЙН ЧЕРГА у секторі «Центр надання адміністративних послуг» Верхньорогачицької селищної ради, якою можуть скористатись всі бажаючі громадяни для попереднього запису до Центру в зручний для себе час.

За звітний період від громадян на адміністративну послугу у сфері земельних відносин  зареєстровано 361 заява.

Адміністратори ЦНАПу мають доступи до всіх Державних Реєстрів, а саме : ЄДР, ДРРП, ДЗКа, порталу «ДІЯ», ДРАЦС, РТГ, ДІАМ.

З червня поточного року поновлено прийом заяв на адміністративні послуги у сфері речових прав та державної реєстрації бізнесу.

З початку року вже такими послугами скористалися майже 1217 громадян (це державна реєстрація права власності та іншого речового права , видача інформаційних довідок, а також реєстрація фізичних осіб –підприємців та внесення змін до установчих документів юридичними особами).

З метою забезпечення належної доступності адміністративних послуг мешканцям Верхньорогачицької громади рішенням виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради запроваджено у секторі «Центр надання адміністративних послуг» використання «Кейсу «Мобільний офіс» та затверджено Порядок його використання. Надання послуг за допомогою Кейсу поширюється на мешканців громади, що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись, що мають інвалідність І групи та особи похилого віку від 80 років і старші.

 

 

З червня поточного року запроваджено виїздні прийоми адміністраторів Центру  до старостинських округів на прийняття заяв від громадян на адміністративні послуги.

За цей період адміністраторами здійснено 5 виїзних прийомів, охоплено послугами майже 50 мешканців громади.

 Завдяки участі Верхньорогачицької селищної ради  у проєкті «Посилення стійкості громад у Херсонській області» у вересні поточного року для ЦНАПу селищної ради від Програми ООН безкоштовно отримано програмну продукцію «ЦНАП-SQS.Реєстр», загальна вартість якого становить 150,0 тис.грн. В рамках цієї програми для Центру придбано Робочу станцію для встановлення вищезазначеного Реєстру на суму 42,0 тис.грн.

За 9 місяців поточного року від надання платних адміністративних послуг до місцевого бюджету надійшло 280,5 тис.грн.

 У подальшому, серед основних завдань роботи центру є збільшення переліку більш затребуваних адміністративних послуг, які надаються через Центр, підвищення якості надання таких послуг, скорочення строків їх надання, впровадження нових інформаційних технологій для спрощення процедури надання адміністративних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь