Пошук

18 жовтня – Європейський день протидії торгівлі людьми

Дата: 19.10.2021 09:32
Кількість переглядів: 158

Цей день боротьби з торгівлею людьми започаткований 18 жовтня 2007 року Європарламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності та протидії торгівлі людьми.

Нагадали про даний вид злочину, 18 жовтня 2021 року, і у Верхньорогачицькій громаді.

Так, заступник начальника Верхньорогачицького бюро Філімоненко Олена, спільно з фахівчинею із соціальної роботи територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) селищної ради Грицаєнко Людмилою на базі Каховського районного сектору № 2 філії Державної установи «Центр пробації» для суб’єктів пробації провели семінар, з переглядом відеороликів, на тему: «Протидія торгівлі людьми».

Під час інформаційно-профілактичного заходу присутні ознайомилися з формами торгівлі людьми, організаційно-правовими засадами протидії торгівлі людьми, законодавством, яке регулює дане питання в Україні.

А також відзначили, що Законом України «Про протидію торгівлі людьми» визначене право осіб, які постраждали від торгівлі людьми на отримання безкоштовного медичного обстеження і лікування, допомогу у відновленні документів, отримання психологічної, соціальної, правової допомоги та ін.

По завершенню заходу Філімоненко Олена забезпечила роботу консультаційного пункту доступу до безоплатної правової допомоги, де надала юридичні консультації особам із питань житлового, цивільного процесуального законодавства та права на соціальне забезпечення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь