Пошук

Відбулася щотижнева апаратна нарада

Дата: 11.10.2021 15:58
Кількість переглядів: 188

11 жовтня 2021 року, в залі засідань селищної ради, під керівництвом селищного голови Світлани Коротун, відбулась щотижнева апаратна нарада з начальниками відділів виконавчого комітету Верхньорогачицької селищної ради та керівниками комунальних підприємств громади.

Під час роботи засідання присутні обговорили плани та завдання на найближчий час та підвели підсумки минулого тижня.

Першим на порядку денному стало питання про стан епідемічної ситуації та хід кампанії вакцинації на території громади. Доповів із даного питання головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Анатолій Щербак.

«За минулий тиждень зареєстровано 11 нових випадків захворюваності на коронавірусну інфекцію та 1 сумнівний (8 жителів із с. Первомаївка, 1 житель – с. Чистопілля, 1 житель – с. Ушкалка, 1 житель – с. Самійлівка та 1 житель із Верхнього Рогачик – результат сумнівний). Загальна кількість захворівших на COVID-19, на сьогоднішній день, складає 17 осіб. Із них 1 хворий госпіталізований до Новокаховської міської лікарні та 2 хворих –  інфекційного відділення Каховської лікарні. Більше того, стан одного із пацієнтів є дуже тяжким – людина перебуває на кисневій підтримці», - підкреслив Анатолій Володимирович.

За словами медика найбільш гостра ситуація з поширення COVID-19 на території Ушкальського та Первомаївського старостинського округів, через те, що хворіють не лише дорослі, а й діти. Саме тому, необхідно якнайшвидше локалізувати вогнища розповсюдження інфекції, а саме змінити форму навчання в тих класах, де підтверджено інфікування на коронавірусну хворобу.

Далі, в ході наради, говорили про вакцинацію в організованих трудових колективах, роботу комісії з легалізації заробітної плати, наповнення бюджету, отримання субвенції на Інтернет-послуги в сільській місцевості, поточний стан справ у галузі освіти, підготовку до опалювального сезону та ряд інших питань.

Наостанок селищний голова Світлана Коротун акцентувала увагу присутніх на беззаперечному виконанні вимог карантину – носіння захисних масок, дотримання соціальної дистанції, а також необхідності вакцинації, як дієвого захисту від ймовірного зараження COVID-19.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь