Пошук

Влітку бізнесмени отримали вдвічі більше ліцензій

Дата: 11.10.2021 13:06
Кількість переглядів: 98

Фото без описуЗа інформацією фахівців управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі під час курортного сезону кількість виданих ліцензій на право торгівлі алкоголем і тютюновими виробами збільшилася удвічі.

         Якщо в січні-квітні видано 1832 ліцензії, то за чотири наступні місяці – 3699. Переважна більшість ліцензій – 2378 надає суб’єктам господарювання право реалізувати алкогольні напої, а решта 1321 – торгувати тютюновими виробами.

         Таке пожвавлення інтересу до документів на право роздрібної торгівлі підакцизними товарами є закономірним, адже активізувалися бізнесмени, які мають торгові обєкти на узбережжі морів.

         Позитивна динаміка відстежується й щодо надходжень акцизного податку від роздрібного продажу підакцизних товарів. За 8 місяців цього року до місцевого бюджету Херсонщини його надійшло 110 млн гривень, у тому числі 64 млн гривень – за чотири місяці курортного сезону. Приріст до минулого року складає майже 9 млн гривень.

         Варто додати, що саме від сплати податків залежить належне фінансування ремонту чи будівництва у громадах доріг, закладів освіти, охорони здоровя, культури, реалізація інших інфраструктурних проєктів. Тож Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі закликає представників бізнес-середовища та громадян працювати в правовому полі та відповідально ставитися до процесу сплати податків


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь