Пошук

Відбулася сесія Верхньорогачицької селищної ради

Дата: 08.10.2021 22:35
Кількість переглядів: 307

Відбулася сесія Верхньорогачицької селищної ради

Фото без опису

8 жовтня під головуванням селищного голови Світлани Коротун відбулася одинадцята сесія селищної ради, у роботі якої взяли участь 16 депутатів. На порядок денний сесії було винесено 30 питань, які попередньо розглянули на спільному засіданні постійних депутатських комісій.

 

Депутати розглянули підсумки виконання Програми економічного, соціального та культурного розвитку громади за підсумками І півріччя 2021 року, звіт про виконання бюджету селищної ради за І півріччя 2021 року, а також прогноз бюджету територіальної громади на 2022-2024 роки, затвердили звіт про виконання фінансового плану за ІІ квартал 2021 року по КНП «Верхньорогачицька лікарня».

 

Також на сесії прийнято ряд рішень щодо комунальної власності селищної ради: створено комісію з розгляду питань стосовно списання майна, яке належить до комунальної власності Верхньорогачицької територіальної громади та затверджено регламент її роботи, прийняли окреме індивідуально визначене майно об'єктів спільної власності, яке знаходиться на балансі Каховської ради у комунальну власність селищної ради, прийняли у комунальну власність кисневі концентратори для ЦПМСД та безхазяйне нерухоме майно тощо.

 

Крім того, на сесії мали розглянути та ухвалити рішення з понад 30 земельних питань. Проте, до порядку денного сесії вони не були включені оскільки їх попередньо не розглянули на постійній комісії з питань земельних відносин та екології, комунальної власності, житлово-комунального господарства так як не зібралися депутати та відповідно відсутність кворуму.

 

За словами селищного голови Світлани Коротун, всі питання, що не вдалося розглянути сьогодні, після комісійного опрацювання обов’язково будуть винесені на наступну сесію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь