Пошук

Відбулося чергове засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Верхньорогачицької територіальної громади на найближчі п’ять років

Дата: 07.10.2021 13:26
Кількість переглядів: 209

Відбулося чергове засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Верхньорогачицької територіальної громади на найближчі п’ять років.

Цього разу на засіданні були присутні селищний голова Світлана Коротун та заступник селищного голови Дмитро Безрідний, старости Ушкальського та Самійлівського округів, начальники структурних підрозділів виконкому селищної ради, депутат обласної ради Наталія Тарасова, керівники комунальних підприємств та організацій.

Учасники обговорили аналіз анкетування жителів громади, стратегічні пріоритети її розвитку, а також працювали над SWOT-аналізом (метод стратегічного планування, що дозволяє визначити сильні та слабкі сторони напряму) та дискутували стосовно бачення розвитку громади.

У ході засідання доповідачами окреслено пріоритетні напрямки, які можуть стати точками розвитку для громади в економіці, соціальній сфері, культурі та спорті, молодіжному русі, сфері зайнятості, охорони здоров’я тощо.

Обговоривши та проаналізувавши всі зібрані дані члени робочої групи вирішили допрацювати матеріал із врахуванням пропозицій присутніх та винести проєкт Стратегії розвитку Верхньорогачицької територіальної громади на громадське обговорення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь