Пошук

Володимир Іванов відвідав опорну школу Верхньорогачицької громади

Дата: 30.09.2021 08:27
Кількість переглядів: 211

Фото без опису28 вересня народний депутат України Володимир Іванов із робочим візитом відвідав Верхньорогачицьку ОТГ.

Разом із селищним головою Світланою Коротун народний обранець побував у опорній школі громади де зустрівся із колективом навчального закладу та оглянув хід виконання робіт на об’єкті «Капітальний ремонт покрівлі двох корпусів Верхньорогачицького опорного закладу повної загальної середньої освіти».

За словами нардепа, наразі тривають зміни в системі освіти – зокрема, створення сучасних баз опорних закладів освіти. Неабияка підтримка йде з боку держави та місцевої влади для подібних закладів. Так, за кошти освітніх субвенцій оснащуються кабінети НУШ, харчоблоки та їдальні закладів, встановлюється інтерактивне обладнання, поновлюється матеріальна база тощо. Все це в комплексі допомагає дітям із таких ось маленьких та віддалених громад отримати хорошу, а головне – конкурентоспроможну освіту.

«Проте, ми не повинні зупинятися та чітко розуміти найгостріші проблеми й оперативно шукати шляхи до їхнього розв’язання. Пропоную підготувати проєкти для подальшого осучаснення опорної школи. Громада може розраховувати на мою всебічну підтримку в питаннях розбудови громади та вирішенні освітніх питань зокрема», - підкреслив Володимир Іванов.

Крім того, в ході зустрічі, за творчий, креативний підхід до впровадження сучасних, методик управління закладом освіти, високий рівень надання освітніх послуг, багаторічну сумлінну педагогічну діяльність та з нагоди Дня працівників освіти нардеп вручив подяку директору школи Валентині Коротун.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь