Пошук

Новини з апаратної наради 27.09.2021

Дата: 27.09.2021 16:02
Кількість переглядів: 212

Фото без описуОстанній понеділок вересня розпочався апаратною нарадою при заступнику селищного голови Дмитру Безрідному.

Першочерговим до обговорення постало питання щодо епідемічної ситуації та запобігання поширенню коронавірусної хвороби на території громади.

За інформацією головного лікаря Верхньорогачицького ЦПМСД Анатолія Щербака за минулий тиждень зареєстровано 4 випадки захворюваності на коронавірусну інфекцію (2 жителів с. Зелене – чоловік 1973 р.н., жінка 1976 р.н., 1 - смт Верхній Рогачик, жінка 1953 р.н., 1 дитина 2007 р.н., с.Первомаївка).

Стосовно останнього зареєстрованого випадку Анатолій Володимирович повідомив, що мобільною бригадою Центру проведено обстеження всіх контактних осіб інфікованого, а також учнів одного з класів Первомаївского ЗПЗСО відправлено на двотижневу самоізоляцію. Наразі в пацієнта легкий перебіг хвороби, хлопчик перебуває на амбулаторному лікуванні.

Також, за інформацією, за минулий тиждень провакциновано 189 осіб, із них ІІ дозою вакцини 95 осіб, І дозою – 94. У пункті щеплення щоденно проводиться імунізація дорослого населення громади.

Далі в ході апаратної наради присутні розглянули ряд питань, що стосуються виконання та наповнення бюджету громади, соціального захисту, освіти тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь