Пошук

На території Верхньорогачицької громади триває Всеукраїнський рейд «Урок»

Дата: 21.09.2021 15:13
Кількість переглядів: 280

Фото без описуЯк ми вже повідомляли, на території громади в серпні поточного року розпочався та триває Всеукраїнський рейд «Урок», метою якого є виявлення дітей, які без поважних причин не приступили до навчання, вжиття заходів щодо усунення причин і умов, внаслідок яких діти можуть бути не охоплені навчанням, притягнення батьків до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

 

У рамках профілактичних рейдів, протягом попереднього тижня, працівники служби у справах дітей виконавчого комітету селищної ради, спільно із фахівцем із соціальної роботи територіального центру, поліцейськими та старостами здійснено перевірку на територіях Первомаївського, Самійлівського та Бережанського старостинського округів.

 

З батьками було проведено профілактичні бесіди щодо відповідального батьківства та їх обов’язків у здобутті дітьми повної загальної середньої освіти.

 

Так, було обстежено 15 родин у яких виховується 44 дитини. Ювенальним поліцейським складено 1 протокол за невиконання батьківських обов'язків у сім’ї, що проживаює на території Самійлівського старостинського округу.

 

Крім того, в рамках профілактичної роботи, соціальні працівники спільно із поліцейськими відвідали навчальні заклади громади з метою попередження негативних проявів поведінки підлітків та доведення інформації про кримінальну відповідальність неповнолітніх.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь